Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Περιστέρι : Το Πλυντήριο Οχημάτων Λειτουργεί

 
Τελικά το Πλυντήριο Οχημάτων  στο αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου λειτουργεί. Μετά από τις αντιδράσεις, δίκαιες ή άδικες, των αιρετών της διοίκησης του δήμου, για το δημοσίευμα του «Σφραγίσματος» εγκαταστάσεων του από την ΕΛΑΣ, επισκεφτήκαμε το Αμαξοστάσιο  συνοδευόμενοι από αιρετό άρχοντα μετά από πρόσκληση του.

Διαπιστώσαμε ότι το Πλυντήριο Οχημάτων λειτουργούσε έχοντας μάλιστα απορριμματοφόρο στη φάση της απολύμανσής του, όπως μας εξήγησε ο  τεχνικός του δήμου που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Πλυντηρίου.  Ο ίδιος τεχνικός μας δήλωσε, παρουσία του αιρετού άρχοντα, ότι   ουδέποτε υπήρξε «σφράγισμα» του Πλυντηρίου από οιανδήποτε υπηρεσία και ότι αυτό λειτουργεί κανονικά. Εμείς για λόγους δεοντολογίας μεταφέρουμε όσα μας δήλωσε, παρουσιάζουμε δε μία από τις φωτογραφίες που μας επέτρεψαν να πάρουμε.
 Σε ότι αφορά το Συνεργείο Αυτοκινήτων διαπιστώσαμε ότι δεν λειτουργούσε με τις εισόδους του κλειδωμένες όλες με λουκέτα. 
Όπως και για κάθε θέμα που απασχολεί το Δήμο Περιστερίου εμείς παραθέτουμε τα γεγονότα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Σε κάθε περίπτωση το δημοσίευμα μας για το «ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ» των δύο εγκαταστάσεων του αμαξοστασίου παραμένει ως έχει με μία μικρή διόρθωση των αναφερομένων σε αυτό. «Δεν έχει προβλεφθεί, από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, τακτικός έλεγχος επιτήρησης των δύο εγκαταστάσεων του αμαξοστασίου από περιπολικά της ΕΛΑΣ».


 http://2020epmellon.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου